top of page

Prachtige, Pluisvrije Krullen bij De Trend Kappers

 

Heb je schitterende krullen, maar pluizen ze snel?
Moet je dagelijks talloze producten gebruiken om je krullen stevigheid te geven? Bij DeTrend Kappers hebben we een specialiteit die echt past bij wat jij nodig hebt. Ontmoet Marike, onze expert in Curlsys krullen knippen. Met deze speciale techniek zorgt Marike ervoor dat jouw krullen niet alleen mooi vallen, maar ook makkelijk te stylen zijn. Leer meer over deze slimme aanpak voor perfecte krullen met Marike's kennis!

Wat maakt Curlsys Krullen Knippen zo bijzonder?

Curlsys is een geavanceerde kniptechniek die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. Marike is hierin gespecialiseerd en analyseert nauwkeurig het type krul, waarna ze het op een manier knipt die de krul het beste tot zijn recht laat komen. Dit resulteert in een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat jouw krullen er op hun allerbest uitzien.

Voordelen van Marike's Curlsys Krullen Knippen:

  • Mooie Krullen: Met de Curlsys techniek krijg je gelaagde krullen met een natuurlijke vorm, waardoor je haar er prachtig uitziet.

  • Makkelijk te Stylen: Deze kniptechniek zorgt ervoor dat jouw krullen eenvoudig te stylen en te onderhouden zijn, waardoor je dagelijkse routine veel simpeler wordt.

  • Langdurige Resultaten: Dankzij Marike's expertise blijven de resultaten langdurig mooi, zodat je kunt genieten van prachtige krullen tussen knipbeurten door.

Krullen knippen friesland
Krullen kapper friesland

Waarom Kiezen voor Marike's Curlsys Krullen Knippen bij De Trend Kappers?

  • Vakkundigheid: Marike is goed getraind in het Curlsys krullen knippen en heeft veel ervaring in het maken van prachtige krullooks.

  • Persoonlijke Aandacht: Bij De Trend Kappers nemen we de tijd om naar jou te luisteren. Marike begrijpt jouw wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat precies bij jou past.

  • Slimme Technieken: We houden bij De Trend Kappers de nieuwste trends en technieken goed in de gaten, en Marike's Curlsys knippen is daar een goed voorbeeld van.

curlsys methode
Curlsys kniptechniek

Maak direct een afspraak voor de mooiste krullen

 

Ben je het zat om iedere morgen lang met je haar bezig te zijn en wil je mooi krullend haar dat niet pluist? Heb je slag in je haar en wil je graag dat dat beter zichtbaar wordt? Maak dan een afspraak met Marike. Ze luistert goed naar je wensen en geeft je met veel plezier advies over het gebruik van de juiste producten.

bottom of page