top of page
perfecte haarkleuringen
Belangrijke Aandachtspunten voor het Online Inplannen van Je Afspraak

Bij het maken van een online afspraak is het van groot belang om de juiste behandeling te kiezen. Hier zijn enkele essentiële punten die je moet weten:

  • Highlights, Lowlights of Balayage: Als je bijvoorbeeld veel highlights, lowlights of een balayage wilt, selecteer dan de optie "Folie Groot". Zo kunnen we voldoende tijd voor je reserveren. Bij twijfel raden we je aan telefonisch contact op te nemen om de afspraak af te stemmen.

  • Andere Behandelingen: Voor permanent behandelingen, opsteekkapsels, make-up en overige specifieke wensen, verzoeken we je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen. Op die manier kunnen we de benodigde tijd en aandacht voor je reserveren.

  • Problemen met inloggen: Het kan voorkomen dat jouw e-mailadres al bekend is in ons systeem, wat kan leiden tot inlogproblemen. Als dit gebeurt, klik dan op "Wachtwoord Vergeten" om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 

Heb je verdere vragen of behoefte aan assistentie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Marike
Lysenka
hikmete
Zenna
bottom of page