top of page

Jouw Stralende Kapsel, Jouw Ontspanning bij De Trend Kappers!

Bij De Trend Kappers draait alles om jou, wij willen dat je straalt met het perfecte kapsel dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

 

Ons doel is niet alleen om je haar te knippen, maar om een look te creëren waar je zelfverzekerd en gelukkig van wordt.

Wanneer je plaatsneemt in onze stoel, begint een ervaring die verder gaat dan alleen een kappersbezoek. Naast het nauwkeurig luisteren naar jouw wensen en behoeften, nemen we de tijd om te begrijpen wat echt bij jou past. Of het nu gaat om een frisse snit, een levendige kleur, of een compleet nieuwe stijl, ons deskundige team, bestaande uit Marike, Lysenka, Hikmete en Zenna, staat klaar om jouw droomlook te realiseren.

Om jouw bezoek nog aangenamer te maken, bieden we bij het haarwassen een zalige ontspannende hoofdmassage. Een moment van rust en welzijn, zodat je niet alleen met een prachtig kapsel naar huis gaat, maar ook met een ontspannen gevoel.

 

Bij De Trend Kappers streven we naar totale klanttevredenheid. We geloven dat een kappersbezoek niet alleen over het resultaat gaat, maar ook over de ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je je ontspannen voelt en geniet van elke stap van de behandeling.

 

Kom langs bij De Trend Kappers en laat ons team, je niet alleen een kapsel geven, maar een ervaring die je doet stralen. Je verdient het om te schitteren, en wij staan klaar om je daarbij te helpen!

lysenka de trend kappers
kevin murphy logo
Artistique logo
team de trend kappers heerenveen
bottom of page